Bedrijventerreinen in Eindhoven

Een overzicht van alle bedrijventerreinen in Eindhoven

Eindhoven is een stad met veel ruimte voor ondernemers en industrie. De stad beschikt over 17 grote bedrijventerreinen. Hieronder hebben we er een aantal opgesomd.

Brainport Eindhoven

Brainport Eindhoven staat voor kennis en innovatie en is een belangrijke speler voor de Eindhovense economie. Er is geen duidelijke grens van dit gebied. Het is een totale gebiedsaanduiding van de stad.

De Hooge akker Geldrop

Dit bedrijventerrein ligt naast het spoor in Geldrop. Het is een klein bedrijventerrein dat vooral bestaat uit bedrijfshallen en loodsen.

De Hurk

Bedrijventerrein de Hurk is het grootste terrein van Eindhoven. Er zijn ruim 300 bedrijven gevestigd, die werk bieden aan circa 15.000 personen.

De Run 

De Run is 75 m2 groot en daarmee het belangrijkste bedrijventerrein van Veldhoven. De bedrijventerreinen in Veldhoven hebben een gezamenlijk parkmanagement.

Eindhoven centrum

De populairste en tevens de duurste vestigingslocatie van Eindhoven. Veel oude bedrijfspanden hebben de laatste jaren een tweede leven gekregen.

Flight forum

Dit park is verdeeld in gebieden voor bedrijven en kantoren. In totaal is er ruimte voor circa 100.000 m2 kantoren en circa 175.000 m2 bedrijfsruimten.

Meer lezen
bedrijventerrein eindhoven

High Tech Campus

High tech Campus dankt zijn oorsprong aan Phillips en herbergt nu vele startups. Bekende bedrijven als ASML zijn hier ook gevestigd.

Bedrijvenpark Esp

bedrijvenpark Esp is gelegen in Eindhoven-Noord, tussen de J.F. Kennedylaan en de Eindhovenseweg in de nabijheid van de A2, de A58 en de A50.

De Tempel

Dit is het bedrijventerrein van Gare Du Nord en circa 10 hectare groot. Omringd door woonwijken. Het terrein is goed bereikbaar vanaf de A50 en A2.

De kade

De Kade is verreweg het oudste bedrijventerrein van Eindhoven, ontstaan direct na de aanleg van het Eindhovens Kanaal.