Bedrijfspand in Eindhoven

Werken in Eindhoven Noord

Werken in Eindhoven, een van de slimste regio’s van de wereld! Eindhoven is om deze reden een populaire vestigingsplaats voor nationale en internationale bedrijven. Gare Du Nord is reeds verbouwd tot een modern bedrijfsverzamelgebouw en voorzien van alle gemakken zoals vergaderzalen, ontspanningsruimte, gratis koffie en WIFI.  Zowel de buitenzijde als de interieur is volledig gerenoveerd. Je bent binnen 5 minuten in het centrum en de A2, A50, A58 en A67 liggen dichtbij. Er is een groot parkeerterrein met gratis parkeren voor de deur.

Aanbod bedrijfspanden in Eindhoven

We hebben Eindhoven ingedeeld in Zuid/Oost, Noord, west en Centrum. In 2017 was er in heel Eindhoven 266.000 m2 beschikbaar waarvan bijna de helft in west. Gare du Nord ligt in Noord Eindhoven. In deze omgeving was in 2017 nog 51.000 m2 beschikbaar. Dit is door een goed jaar nu sterk aan het terugnemen. Zie onderstaande tabel voor het gehele overzicht. Naast nieuwe bezetting is er ook een transformatie van kantoren naar woningen gaande.

Ontdek Gare du Nord
bedrijfspand eindhoven

Bedrijfspand Huren Eindhoven, huurprijsontwikkelingen

Inmiddels nemen de huurprijzen alweer toe. De prijzen variëren van € 75,- tot € 200,-per m2. Bij Gare du Nord kun je al huren vanaf € 75,- per m2.