Stoere, dynamische plek

Gare du Nord is ‘nieuw’ in Eindhoven. Het bedrijfsverzamelgebouw dateert uit 1984. Eind 2016 is het gebouw grondig gerenoveerd, waardoor de gevel en het interieur een totale metamorfose hebben ondergaan. De nieuwe uitstraling is industrieel en huiselijk tegelijk. Een stoere, dynamische plek voor moderne ondernemers die hun inspiratie en werklust de ruimte willen geven.

De Faciliteiten

Een bekende naam…

Het Parijse Gare du Nord is al meer dan honderd jaar een befaamd metrostation. Met een slordige 50 miljoen reizigers per jaar het drukste station van het netwerk. De naam verwijst naar het nabijgelegen Gare de Paris Nord van de Franse spoorwegen, dat jaarlijks goed is voor maar liefst 180 miljoen treinreizigers. Net als het station trekt het kantoorgebouw Gare du Nord veel mensen die ook een gezamenlijk doel hebben, namelijk: Ondernemen!

Gare du Nord impliceert ook dat dit gebouw gelegen is ten noorden van het centrum. Ook sluit de Franstalige naam goed aan bij de straatnamen waar het gebouw aan gelegen is. De straatnamen (“Brussellaan”, “Anderlechtstraat” en “Ukkelstraat”) verwijzen naar Belgische steden waar Waals gesproken wordt.

Brussellaan

Bruisende plek

Het Eindhovense Gare du Nord is een komen en gaan van ondernemende mensen. Een plek die bruist van bedrijvigheid. Een plek waar mensen samenkomen om te werken, te ontmoeten en geïnspireerd te worden.

Onze Huurders Bezichtiging