Kantoor huren in Eindhoven noord

Gare du Nord is een kantoorverzamelgebouw in Eindhoven Noord

Gare du Nord is een kantoorverzamelgebouw in Eindhoven Noord en beschikt over kantoorunits vanaf 56 m2. Gare du Nord is niet alleen een plek waar je rustig kunt werken aan je projecten, maar je deelt ook een kantoor met inspirerende andere bedrijven als KIOM en Aronsohn. Vind je eigen kantoorruimte binnen Gare du Nord!

Een van de grote voordelen van Gare du Nord is dat het gebouw goed bereikbaar is vanuit alle windstreken en dat je goed voor de deur kunt parkeren. Meer voordelen van de nieuwe kantoorruimtes zijn:

- Centrale representatieve entree met informele vergader- en flexwerkvoorzieningen;
- Gescheiden dames- en heren toiletgroepen;
- Klimaatbeheerinstallatie;
- Kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon voorzien van elektra;
- Systeemplafond met TL-inbouwarmaturen;
- Systeemwanden;
- Stucwerk wanden;
- Deels voorzien van vloerbedekking.

“Gare du Nord is voor mij bijna een tweede thuis. Als jongeling heb ik er gedurende vijf jaar gewerkt voor twee werkgevers en als ondernemer ben ik er al ruim twintig jaar gehuisvest.”

Geheel verbouwd in 2017

Kwaliteit kantoor belangrijk!

Twee jaar geleden zijn de kantoorruimtes van Gare de Nord grondig gerenoveerd tot een moderne en frisse werkomgeving. Gare du Nord heeft een uitstraling die helemaal bij deze tijd past. Het heeft een industriële look, maar je voelt je er snel thuis door de huiselijke sfeer. In het gebouw zijn veel technische en creatieve ondernemingen te vinden. Voor dit soort bedrijven is het snelle glasvezelnetwerk echt een must! Daarnaast is er voor iedereen gratis wifi op de begane grond.

Als belangrijk pluspunt wordt aangegeven dat de centraal gelegen patio veel daglicht verspreidt in het kantoor, tot aan de achterste werkplekken.

In het gebouw is voldoende zitgelegenheid om informeel overleg te plegen met klanten of collega’s. Een aanlandplek om tijdelijk wat werkzaamheden uit te voeren of een stukje ontspanning door een potje tafelvoetbal.

Overzicht kantoren

Neem contact met ons op voor een bezichtiging

Kantoor Ukkelstraat 2B (1e)

Kantoorruimte Eindhoven te huur

Circa 630 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping. 
 Bekijk de kantoorruimte 

Plan een Bezichtiging

Kantoor Ukkelstraat 2E (1e)

kantoorruimte Woensel

Circa 1.125 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping. Eventueel op te splitsen in kleinere units
  Bekijk de kantoorruimte  

Plan een Bezichtiging