Leg contact. Maak verbinding

Maak verbinding. Wissel informatie uit en versterk je netwerk. Gare du Nord is een boeiende plek die interessante ondernemers aantrekt. Een advies- en ingenieursbureau, een communicatieteam, een opleidingsinstituut… In de verscheidenheid schuilt de kracht!

Lees hieronder de ervaringen van bedrijven die al vele jaren gehuisvest zijn in het gebouw.

“Aangenaam klimaat en goed bereikbaar”

Uit ontevredenheid over onze toenmalige huisvesting, elders in Eindhoven, gingen we in 2008 op zoek naar een representatief, betaalbaar en goed bereikbaar kantoor met een aangenaam klimaat. Het gebouw aan de Ukkelstraat voldeed aan alle voorwaarden. Onze werkvloer op de eerste verdieping telt 250 m2. Een pluspunt is de centraal gelegen patio die veel daglicht verspreidt in het kantoor, tot aan de achterste werkplekken. We hebben het prima naar onze zin. De recente facelift heeft het gebouw goed gedaan, en maakt dat we hier ook de komende jaren met plezier zullen werken. Toekomstige buren in de hoedanigheid van een architectenbureau of een ander technisch bureau zou de synergie ten goede komen. Andersoortige bedrijven zullen we evengoed hartelijk verwelkomen in Gare du Nord.

Michel Schamp
Aronsohn raadgevende ingenieurs

“Content met verhuurder die meedenkt”

Gare du Nord is voor mij bijna een tweede thuis. Als jongeling heb ik er gedurende vijf jaar gewerkt voor twee werkgevers en als ondernemer ben ik er al ruim twintig jaar gehuisvest. Het is een architectonisch aangenaam gebouw dat al zeker een kwart eeuw van waarde is. Zeer recent heeft het interieur een metamorfose ondergaan en is het gebouw ‘Gare du Nord’ gedoopt. Het resultaat is een industriële uitstraling en een eigentijds karakter. Sterke punten? Het surplus aan daglicht, de aanwezigheid van een transportlift, het aantal toiletten en niet te vergeten: de ruime parkeergelegenheid, de bereikbaarheid en de gunstige ligging aan de belangrijkste uitvalswegen. Prettig voor ons, prettig voor onze klanten. Last but not least zijn we content met de nieuwe verhuurder die meedenkt met de huurders en de kwaliteit en de levendigheid van het gebouw stimuleert door cosmetische aanpassingen en de aanwas van nieuwe bewoners.

Thieu van Tooren
Link Ontwerpers

KIOM

Massageopleidings instituut

kiom.nl

Aronsohn

Raadgevend ingenieursbureau

aronsohn.nl

Link_ontwerpers

Communicatie-/ ontwerpbureau

linkontwerpers.nl

Leningvisie

Oversluiten van leningen

leningviesie.nl

Dorcas

Tweedehands goederen

dorcas.nl

Synderella

Serviced offices

Actief zorg

Actiefzorg.nl

Focus kozijntechniek

Kozijnen, ramen, deuren, gevelbekleding, overkappingen, lichtstraten en zonwering

focuskozijntechniek.nl