Huurprijzen van kantoren Eindhoven

In vergelijking met andere steden

De huurprijzen van kantoren in Eindhoven zijn in vergelijking met andere grote steden als Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam erg scherp. In Amsterdam Kunnen we bij kantoren uitgaan van een gemiddelde huurprijs van € 200,- per m2 per jaar. De gemiddelde huurprijs in Eindhoven is in 2016 rond de € 115,- per m2. Dit scheelt dus aanzienlijk!

Welke sectoren zijn aanwezig in Eindhoven

Eindhoven staat bekend als een van de slimste regio’s van de wereld! Zoals te zien in onderstaand overzicht zijn aantrekkelijke sectoren als ICT oververtegenwoordigd in de regio Eindhoven. Belangrijke pioniers en internationale spelers als Phillips en ASML komen dan ook uit deze interessante regio. Toch zijn de huurprijzen ondanks de aantrekkelijke arbeidsmarkt niet hoog.

Huurprijs kantoor Eindhoven

Gemiddelde huurprijs kantoren in Eindhoven in vergelijking met Gare Du Nord

In Eindhoven liggen de huurprijzen tussen de € 65,- en € 160,- per m2 per jaar. De huurprijs van de kantoorunits van Gare Du Nord ligt niet hoger dan € 85,- per m2. Dit is voordeliger dan de meeste kantoren in Eindhoven. Gare Du Nord is reeds vernieuwd tot een modern en populaire werkplek. Ook ICT bedrijf Marketflow maakt gebruik van de mogelijkheden van Gare Du Nord.

Geïnteresseerd in een bezichtiging? Zie hier onze kantoren