Goedkoop kantoor huren in Eindhoven

Gare Du Nord biedt ondernemers betaalbare werkplek

Een goedkoop kantoor in Eindhoven is steeds moeilijker te vinden. Voordelig huren gaat nauwelijks meer in een van de meest populaire industriesteden van Nederland. Daarom heeft Gare Du Nord nu goedkope kantoorunits ontwikkeld waar u zich kunt vestigen. Reeds vernieuwd tot een modern en populaire werkplek in het noorden van Eindhoven tussen verschillende andere succesvolle ondernemers.

Bij Gare Du Nord kunt u kiezen tussen verschillende werkplekken en kantoren. We hebben al kantoorunits beschikbaar vanaf 145 m2. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping zijn er nog voldoende mogelijkheden.

U huurt al vanaf € 85,- per m2

Goedkope kantoren

Kwaliteit kantoor belangrijk!

Wat is uw budget en hoeveel m2 heeft u nodig? Dat zijn de eerste twee vragen die u zichzelf dient te stellen. Er zijn veel kantoren in Eindhoven en er is niet altijd even duidelijk wat nou precies de kosten zijn per maand. Daarnaast is de kwaliteit van de werkplek ook belangrijk. Goedkoop huren kan namelijk ook heel duur uitvallen indien u niet productief kunt werken. M7 is beheerder en eigenaar van Gare Du Nord en heeft jarenlange ervaring in het beheren en verhuren van kantoorlocaties.

We helpen u daarom graag op weg met het vinden van de ideale werkplek.

Overzicht kantoren

Neem contact met ons op voor een bezichtiging

Kantoor Ukkelstraat 2B (1e)

Kantoorruimte Eindhoven te huur

Circa 630 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping. 
 Bekijk de kantoorruimte 

Plan een Bezichtiging

Kantoor Ukkelstraat 2E (1e)

kantoorruimte Woensel

Circa 1.125 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping. Eventueel op te splitsen in kleinere units
  Bekijk de kantoorruimte  

Plan een Bezichtiging