Waarom huren in een kantoorverzamelgebouw?

Voordelen Gare Du Nord 

Welke werkplek past jou het beste? Veel bedrijven beginnen vanaf de keukentafel of op zolder Maar als je onderneming snel groeit moet je toch snel kijken naar geschikte externe kantoorruimte. Als het aankopen of huren van een compleet kantoorgebouw voor jouw nog geen optie is, kan een ruimte in kantoorverzamelgebouw de ideale oplossing zijn. Gelukkig zijn er genoeg geschikte kantoorverzamelgebouwen in Nederland!

De voordelen van een kantoorverzamelgebouw

Aangezien het aantal kleine bedrijven met minder dan 5 werknemers aanzienlijk stijgt in Nederland aanzienlijk. Zo ook het aantal kantoorverzamelgebouwen.

Meegroeien met je onderneming:
In een kantoorverzamelgebouw met kantoorruimtes met verschillende metrages kun je gemakkelijk groeien binnen dezelfde muren. Een flexibele eigenaar zal je helpen en telkens weer een geschikte ruimte kunnen bieden.

Goedkoop huren:
Alle kosten die in een kantoor gemaakt moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de onderhoudskosten van het pand. Deze worden bij een kantoorverzamelgebouw verdeeld over alle huurders.

Extra voorzieningen:
Ook bij Gare du Nord zijn er vergaderzalen aanwezig. Deze deel je met de andere ondernemingen in het kantoorpand. Tevens delen we het internetabonnement.

Flexibele opzegtermijnen:
Doordat een kantoorverzamelgebouwen meerdere huurders heeft, kan er wat flexibeler omgegaan worden met de contracten. Zo kun je makkelijker bij huren, maar ook makkelijk minder huren. Ook de contracttermijnen zijn flexibeler/korter.  

Samen netwerken:
Veel kantoorverzamelgebouwen zijn een broedplaats voor kleine ondernemers die elkaar veel tegenkomen in het bedrijfsrestaurant, gang of kleine netwerkborrels. Ook wij zien in onze kantoren dat ondernemers elkaar goed kunnen vinden. Samenwerken doe je toch wat makkelijker met je directe buurman. Je komt toch al bij elkaar over de vloer.

Overzicht kantoren

Neem contact met ons op voor een bezichtiging

Kantoor Ukkelstraat 2B (1e)

Kantoorruimte Eindhoven te huur

Circa 630 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping. 
 Bekijk de kantoorruimte 

Plan een Bezichtiging

Kantoor Ukkelstraat 2E (1e)

kantoorruimte Woensel

Circa 1.125 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping. Eventueel op te splitsen in kleinere units
  Bekijk de kantoorruimte  

Plan een Bezichtiging